A MyBookie próbáljon ki egy megfelelő online fogadási webhelyet, ennek ellenére meghatározza az online szerencsejáték legújabb jogszerűségét az Ön jogszabályaiban. A legújabb fogadók számára elérhető legjobb fogadási programok szintén tartalmazzák a DraftKings-t, és Ön is FanDuel-t játszhat. Az új FanDuel promóciós jelszó az új felhasználók számára 150 dolláros extra tétet biztosít a győzelemhez, amelyhez az első tét legalább 5 dollár az NFL pénzvonalára. A DraftKings promóciós jelszavához az új regisztrált felhasználók 5 dollárt is fogadhatnak, és most 200 dolláros bónusz fogadást is kaphatnak. Mivel a 15. hét mindannyiunkat lemaradt, itt az ideje, hogy az NFL 16. hónapjában az NFL fogadási helyei közül egy alternatív lapra összpontosítsunk.

  • Nick Chubb megpróbál majd egyenesen kilábalni az év szörnyű teljesítményéből, amikor a Cleveland Browns az AFC északi ellenfelét, a Baltimore Ravenst nézi a Néhány nap 7 NFL napirendjén.
  • Itt van, amit megtudhat a Saints elleni játékról. A Cardinals a 7. héten belül, a naprakész lehetőséggel, stílussal és a „csütörtök esti programokkal” együtt.
  • Még ha Philadelphiát részesítik előnyben, nem lenne megdöbbentő, ha a Miami magas arányban fogadná a tétpasszokat.

A legújabb Ravens irányítja a friss kategóriát a versenyzési kísérletekben, a Seahawks pedig csak néhány nagyvárosi területtel van lemaradva a legújabb Ravens mögött az értékelések tekintetében. Ez lehetővé tenné egy nagyon romantikus játékot, amely közelebb áll az NFL esélyéhez. A vadonatúj NFL fogadási vonal ezekhez a játékokhoz szorosabban próbálkozik, mint egy könyvelő pénztárcája.

Buccaneers vs Panthers előrejelzés, lehetőség, hatótáv, szórás: 2022 Nfl Picks, 7. hét jobb fogadások a legjobb modelltől: sportfogadási bónuszok

Nagyon hiszem, hogy azoktól, amelyeknek szinte bármilyen típusa van, többet lehet szerezni, mint egy jó fogadási irányból, miközben elfogadom, hogy ez igaznak bizonyulhat, hogy vicces problémákkal járhat, amikor a két csapat erőfeszítéseket tesz a biztonságért. Ha ezt az alkotást hétfőre normál módra hajtom végre, inkább én vagyok, mintsem a lehetőségeket, de én személy szerint nagyon ajánlom, hogy vizsgálja meg a RotoWire Jim Coventry-jét a Myspace-ben, mielőtt szombaton és vasárnap fedezze fel a legújabb holmikat. A válaszom természetesen nem, de sokkal lényegretörőbb, a hátvéd, Kenny Pickett és a sértő tervező, Matt Canada próbálja meg igazán látványosan rosszul.

Nfl Chance, Las Vegas-i körvonalak, Válogatás, Előlegek, Fogadások, Jóslatok Még néhány nap 2021. 7.: Modellek szerető oroszlánok, hazafiak

És valóban, nem vagyok benne biztos, hogy számít ez a Browns védelmében. Vagy ki kell mondanom, nem vagyok benne biztos, sportfogadási bónuszok hogy számítana, hogy Gardner Minshew a Browns biztonsága ellen játszik. A RotoWire-ben található NFL szerencsejátékkal kapcsolatos további bejegyzésekért íme néhány NFL-válogatott műsorunk, ahol jó néhány poszt veszít hetente. Kevesebb, mint az én személyes választásaim, ellentétben a szórással és minden meccs friss összesítésével a 7. napi NFL-táblázathoz.

sportfogadási bónuszok

A hátvédek területe tele van aggodalommal, és a Mac számítógépen a Jones a sok közül a legrosszabb EPA-val rendelkezik minden egyes hiányzónál (-0,31), és a kezdők sikerének aránya (40,8%) is lehet. Az új Falcons egyszer egy jó 307 füves, 2 touchdown, 3 interception játékot dobott a Commandernek Desmond Riddertől. A vadonatúj Buccaneers mindössze hat pontot gyűjtött össze a múlt héten a Lions ellenében, miközben visszatért a kiváló búcsúról. Az őszinteség tulajdonképpen része az álomsportesemények írói kapcsolatának, amikor energikus expozíciót tartasz az emberekben. Glóbuszversenyeken edzett, mint például a Scott Fish Pan, a The good Fantasy Basketball Invitational és. Sokrétűen hord lemezeket, de a tevékenységekre és a kosárlabdára specializálódott.

Yosh Nijman a yeoman is funkcionális megoldássá vált. Mindkét résztvevő hatalmas előrelépést jelent az előző évad másolataihoz képest. Még a vadonatúj vállalkozási kategória mögött két erős lehetőség mellett is próbáljon ki egy kiváló biztató javaslatot egy jó Panthers csapatépítő rendezvények lebonyolítására a zúzotton.

Az interceptions tendencia az 1. napon kezdődő legkorábbi fordulók kijelölését illetően, és semmi sem képes folyamatosan az 1990-es évhez hasonlóan jó INT-t dobni. Az új Panthers mindössze 17, 21 pontot szerzett, és nulla tételt jelenthet az előszezoni meccseiken július elején. A Hónap első lépése felé tartva a hétvégét, az összes legnagyobb NFL-vonalmozgást szétesünk a többi 15 videojátéktól. Ezt és még sok mást a havi Day Step 1 NFL-tanfolyamon belül tartok itt.

Ma a legújabb modell öt biztos NFL-legjobb tétet biztosít a 7. hétre. Ha sikeresen kiegyenlíti a kiszemeltjét, hatalmas, körülbelül 25 lépésből álló jutalékra gondolhat. Amíg ő nem javasolja, cégünk szkeptikus Watson képességeit illetően a 2022-ig tartó zord vége után.Eredményeit tekintve, a várt többlettörténeti évhez képest, Brissett (+77,0 EPA, 15. a QB-k közül) valójában sokkal energikusabb kardió alatt, mint egyszerűen Watson (-9. lépés 3 EPA, 67.).

Hogyan tegyünk a 15. heti NFL esélyre?

sportfogadási bónuszok

Az új Anglia egy pár tavalyi probléma miatt a Miamiban interjút készítő otthonát követelte. Bár nem, az új Dolphins-nak folyamatosan több kisebb versenytársat kell megnyernie ahhoz, hogy igazi AFC versenytárssá váljon, így ők lennének láthatóak a pénzvonalon a -dos.5 és -135 pontokból. Az új Patriots azt a veszélyt fenyegeti, hogy 0-ra süllyed, miután egy lyukas napi vereséget szenvedett az Eagles ellen. Megszületett Miami nagy lendületű támadócímkéje, de valójában ez egy esély az elmúlt 12 hónapban alulmaradt védelemre, és néhány napon belül az 1. lépésben a Vic Fangiónál alacsonyabb tehetségtagság elérésére.

Comments are closed.